Salg er nøglen til fremtiden

Som sælger er du passioneret og brænder for hvad du arbejder med.

Er du firmaets næstbedste sælger?

Det vil meget få sælgere nikke ja til, og forståeligt nok. Sælgere er kendt som værende konkurrencedrevne og har et højt ambitionsniveau.

At lukke et salg kan give en enorm god følelse. Man får måske et klap på skulderen af ens chef eller af kollegaerne, og det booster ens selvtillid. At være sælger kan derimod også kræve hårdt arbejde, og en sælgers funktion er en nøglepost i enhver virksomhed. Du er direkte ansvarlig for virksomheden fundamentale eksistens. Du er centrum for meget forskellig kommunikation både internt såvel som eksternt.

Du oplever ofte at din tid går til andre aktiviteter end at finde nye kunder og pleje eksisterende kunder. Aktiviteter der ikke direkte giver omsætning eller fremdrift i salgsprocessen.

 

Hvordan forløber din uge som sælger? Prøv beregneren.

Hvorfor vælge en salgscoach?

En nærværende salgscoach vil finde den indre sælger frem i dig. I en fortrolig dialog overkommer vi vanskelige udfordringer, og hjælper dig med at finde de salgsaktiviteter, som giver dig energi og glæde i dit arbejde. Det vil også føre til flere ordrer. Det giver mere løn, øget selvtillid og sjovere salgsmøder.

En sælgers prioritering af tid

 • Pris: 0.00
 • Pris: 0.00
 • Pris: 0.00
 • Pris: 0.00
 • Pris: 0.00
 • Pris: 0.00
 • Pris: 0.00
 • Pris: 0.00
 • Pris: 0.00

Vil du vide mere?

 • stefan-profil7

  Stefan Ravnholt

  +45 27 89 77 67
  sr@salgforalle.dk

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Se hvem jeg har samarbejdet med

hartmanns-logo-dark-small

Sælger

Jeg var heldig at have Stefan som coach, da jeg startede i mit nuværende job. Stefans evne til at rådgive, vejlede og videreformidle var afgørende for, at jeg hurtigt tilegnede mig nødvendige færdigheder og viden om virksomheden. Dette gjorde, at jeg tidligt i min ansættelse følte mig som et aktiv og en del af virksomheden.

Jeg kan på det varmeste anbefale Stefan som samarbejdspartner.

Account Manager

Lise Støttrup Jeffery

hartmanns-logo-dark-small

Sælger

Selvom jeg har været sælger i mange år, havde jeg stort udbytte af at have en salgscoach.

Det at have en, der ønsker dig det bedste og du i en ærlig og fortrolig dialog, kan vende muligheder og udfordringer i mit salg. Nærvær og gode input betyder meget for mig – om det var på sambesøg eller på telefon kanvas dage. Bevidstheden og bekræftelse af alt det jeg gjorde i forvejen gav mig mere arbejdsglæde.

Stefans store erfaring og sparring gjorde helt klart en forskel for min motivation og resultater.

Account Manager

Casper Byrresen