Udvid dine relationer med salg

Succesoplevelser gør både dit arbejdsliv og private liv sjovere!

Klar til at tage springet?

Måske du har arbejdet lidt med salg eller er helt ny og du nu vil i gang med at sælge mere. Om du er salgskoordinator eller konsulent eller noget helt tredje betyder ikke noget, bare du har lysten til at gøre mere ved salget. Succes i salg kan give mange karrieremuligheder og utrolig mange nye, gode kunderelationer.

Kom godt fra start.

Jeg vil, som din salgscoach, kunne give dig input til, hvor du skal starte og, hvad der er vigtigst at gøre, så du kommer godt fra start. Løbende kan vi tale om, hvad du ser af muligheder og begrænsninger og vende situationer, som er nye for dig.
Har du lysten og viljen, skal vi nok skaffe dig de succeser, som får dig til at lykkes.

Udvikling og nye relationer

Få nye relationer med salg

Salgsevner der kan bruges resten af livet

Salg booster selvtillid

Vil du vide mere?

  • stefan-profil7

    Stefan Ravnholt

    +45 27 89 77 67
    sr@salgforalle.dk

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Se hvem jeg har samarbejdet med

Anonym

Selv havde jeg ikke ret meget andet end min personlige charme at gøre godt med, da jeg startede og jeg indså ret hurtigt, at jeg havde brug for hjælp for at nå mine egne og virksomhedens mål. I mit forløb med Stefan har han ikke bare klædt mig på med arbejdsmetoder, struktur, salgsteknikker, fokus på opfølgning osv, han har også været med til at bygge min selvtillid omkring salg op. Stefan har hjulpet mig med at eliminere min blufærdighed omkring salg og med at kunne sætte realistiske mål og nå dem. Og det har virkelig boostet min arbejdsglæde.

Konsulent

Anonym

Med Stefan ved styrepinden bliver jeg stærk rådgivet og guidet gennem min salgsproces. Som næsten nystartet selvstændig var og er Stefan mit sikre kort på hånden, når strategien på salget skal på plads. Pipeline, samarbejdsaftale, oplæg, tidsperspektiv, 1. kontakt etc. er blot nogle af de områder, jeg får hjælp til. Med nærvær og engagement skaber Stefan fundamentet for udvikling og for at jeg ”tør”, hvilket er med til, at gøre mig mere tryg i kunderelationen. Stefan har med skarpe spørgsmål og professionel coaching ændret mit mindset omkring salg.

Selvstændig