Se hvem jeg har samarbejdet med

Alle
  • Alle
  • Iværksætter
  • Ny i salg
  • Salgsleder
  • Sælger
  • Uncategorized

Jeg startede et salgsforløb op hos Stefan efter anbefaling fra en kollega.
Jeg er bestemt ikke blevet skuffet – tværtimod.
Stefan har en meget praktisk tilgang til det at sælge og han har med få konkrete justeringer og eksempler fået mine øjne op for mulighederne for salg, og hvordan jeg kan arbejde mere målrettet med salg igennem planlægning og opfølgning mv. på en overskuelig og praktisk måde. Derudover er Stefan bare en super behagelig fyr, som sætter sig ind i den enkeltes behov for hjælp.
Så en kæmpe stor anbefaling herfra.

Partner, Skat
Jesper Larsen

Jeg har arbejdet med Stefan gennem længere tid.
Han er fantastisk at have i sit ringhjørne, når man som mig har salg som en del af sit daglige arbejde.
Udover, at han altid kan hjælpe mig videre, når jeg er strandet i en proces, er han en fantastisk læremester, der virkelig har ”været der selv”.
Stefan har et helt særligt talent for at se det enkelte menneske og min selvtillid har altid fået et løft, når jeg går fra en coaching med ham.

Projektleder
Pernille Højgaard

Altid fedt at vende de forskellige situationer, muligheder samt problemstillinger med dig. Det har givet stof til eftertanke og et positivt boost hver gang.Betyder meget for mig at tale med én udefra, som ikke er en del af driften og som kan se det fra en anden synsvinkel. Dialogen har været konkret på den enkelte salgssituation og muligheder på, hvad jeg skulle prøve af og gøre fremadrettet.
Jeg havde altid stor tillid til Stefan og den dialog vi havde, da jeg altid følte at rådgivningen og sparringen var direkte til mig og min situation.

KAM
Frederik H. Pedersen

Stefan blev min salgscoach i forbindelse med min 1. ansættelse, som salgskonsulent.
Stefan hjælp mig med at få struktur og gennemsigtighed i min kalender samt opfølgning af tilbud.
Derudover har jeg fået tillagt forskellige værktøjer, som jeg benytter i min dagligdag til at opretholde en god og konstruktiv dialog med mine kunder.

Salgskonsulent
Nick Nygaard Petersen

Selvom jeg har været sælger i mange år, havde jeg stort udbytte af at have en salgscoach.

Det at have en, der ønsker dig det bedste og du i en ærlig og fortrolig dialog, kan vende muligheder og udfordringer i mit salg. Nærvær og gode input betyder meget for mig – om det var på sambesøg eller på telefon kanvas dage. Bevidstheden og bekræftelse af alt det jeg gjorde i forvejen gav mig mere arbejdsglæde.

Stefans store erfaring og sparring gjorde helt klart en forskel for min motivation og resultater.

Account Manager
Casper Byrresen

Jeg har indgået samarbejde med Stefan, da jeg ønsker mærkbar vækst i min virksomhed de næste år.
Strategien er at udvide nuværende produkter og tilføre flere produkter, der passer ind i det samlede koncept.
Stefan besidder de kompetencer, erfaring, stort netværk og kendskab til markedet, der helt sikket gøre en forskel for JAC Company.

CEO
Allan Larsen

Stefan er rigtig dygtig til at lære fra sig og har en evne til hurtigt at skabe tillid, han satte sig hurtigt ind i vores branche og vores behov og i løbet af kort tid begyndte resultaterne at komme.

Det altafgørende, for mig har været resultaterne og derfor vil jeg uden tøven anbefale Stefan til opgaver, der har med salgsfremmende aktiviteter at gøre.

Adm. Direktør
Henrik Just Kristiansen

Hos Webco. tilbyder vi vores kunder nogle fantastiske produkter. Dog er ingen af os garvede sælgere, og vi har i den forbindelse benyttet Stefans service til at hjælpe os med at komme igang med at lægge en salgsstrategi, hvor fokus har været på eksekvering.

Det har betydet at vi idag har en strømlinet process, og ved hvad vi skal gøre i hvilken som helst situation, når det kommer til salg.

Partner
Kasper Egge

Stefan er en dygtig samarbejdspartner, som jeg som salgsansvarlig i mit startup bruger som sparring i mit daglige arbejde.

Han er meget fleksibel og yderst professionel, som gør ham til den helt rigtige løsning i min virksomhed. Sammen skaber vi resultater.

CEO
Karina Borgen Larsen

Jeg var heldig at have Stefan som coach, da jeg startede i mit nuværende job.
Stefans evne til at rådgive, vejlede og videreformidle var afgørende for, at jeg hurtigt tilegnede mig nødvendige færdigheder og viden om virksomheden.
Dette gjorde, at jeg tidligt i min ansættelse følte mig som et aktiv og en del af virksomheden.
Jeg kan på det varmeste anbefale Stefan som samarbejdspartner.

Account Manager
Lise Støttrup Jeffery
anonym

Selv havde jeg ikke ret meget andet end min personlige charme at gøre godt med, da jeg startede og jeg indså ret hurtigt, at jeg havde brug for hjælp for at nå mine egne og virksomhedens mål. I mit forløb med Stefan har han ikke bare klædt mig på med arbejdsmetoder, struktur, salgsteknikker, fokus på opfølgning osv, han har også været med til at bygge min selvtillid omkring salg op. Stefan har hjulpet mig med at eliminere min blufærdighed omkring salg og med at kunne sætte realistiske mål og nå dem. Og det har virkelig boostet min arbejdsglæde.

Konsulent
Kvinde
anonym

Med Stefan ved styrepinden bliver jeg stærk rådgivet og guidet gennem min salgsproces. Som næsten nystartet selvstændig var og er Stefan mit sikre kort på hånden, når strategien på salget skal på plads. Pipline, samarbejdsaftale, oplæg, tidsperspektiv, 1. kontakt etc. er blot nogle af de områder, jeg får hjælp til. Med nærvær og engagement skaber Stefan fundamentet for udvikling og for at jeg ”tør”, hvilket er med til, at gøre mig mere tryg i kunderelationen. Stefan har med skarpe spørgsmål og professionel coaching ændret mit mindset omkring salg.

Selvstændig
Kvinde